Tanácsot fogunk adni:     be6dd19d5713db197074145991b91e74.svg +420 461 724 460      efe48043b83ff6db45363a7c5d3e7702.svg info@stepar.hu
Ingyenes szállítás

AIREX® edzőszőnyeg Diana, palack zöld

Nagyon robusztus edzőszőnyeg speciális bevonattal.

Ár a 1 db értékben: 146 130 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 115 063 Ft
Ingyenes házhozszállítás
Raktáron
Feladási idő: 1 munkanap
Gyártó: AIREX® AIREX®
A termék kódja: 92101
EAN: 7613005085809
Jótállás: 24 hónap
Leírás

AIREX® edzőszőnyeg Diana, palack zöld

Nagyon robusztus edzőszőnyeg speciális bevonattal.

A Diana tornaszőnyeg alkalmas iskolák vagy sportegyesületek számára (tornatermek, gyermekekkel való testmozgás). Habszivacs anyagból készül, mint a többi AIREX® edzőszőnyeg, de speciális bevonattal van ellátva, amely cipővel való sportoláshoz is használható. Rendkívül robusztus és tartós. Téglalap alakú vágásának köszönhetően több szőnyeg egymás mellé helyezhető a padlón, így nagy területet hozhat létre, amelyet csoportos gyakorlatokhoz lehet használni. Ez a szőnyeg jellegzetes párnázó hatással rendelkezik. Az ízületek, szalagok és inak védve vannak a testmozgás során, még akkor is, ha már korábban is voltak problémák például a térddel vagy a háttal.

Ideális minden felhasználásra súlyzós edzéshez, tornához és egyéb sporttevékenységekhez.

Az AIREX® szőnyeg nem porózus, csúszásmentes, antibakteriális anyagból készült, ezért nem szívja magába a szennyeződéseket és a nedvességet! Nem okoz égési sérüléseket. Alkalmas edzéshez és medencékhez.

Ennek a tornaszőnyegnek a fő előnyei:

  • robusztus, tartós, hosszú élettartamú
  • tökéletes természetes érzés: szigetelő, puha és meleg
  • könnyen tisztítható és karbantartható, mivel a szőnyegbe nem jut be nedvesség vagy szennyeződés.
  • antibakteriális felület a Sanitized technológiának köszönhetően
  • maximális biztonság: csúszásmentesség
  • Kültéri és beltéri használatra tervezve: időjárásálló

Specifikációk:

  • méretek: kb. 2000 x 1250 x 15 mm
  • súly: kb. 7000 g
  • szín: palack zöld

Felhasználási kategória:

Iskolák, sportegyesületek
Fizioterápia és rehabilitáció

Az AIREX® Diana egyedi darab, és megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló CE 93/42/EGK irányelvnek. Az AIREX® szőnyegek a legjobbak közé tartoznak az igazán egészséges testmozgáshoz.

Ajánljuk:
Az első használat előtt mossa ki a tornaszőnyeget vízzel, majd hagyja szabadon megszáradni a levegőn. Ne tegye a szőnyeget fűtőtestre, ruhaszárítóra stb., mert ez visszafordíthatatlanul megrongálhatja a szőnyeget. Ne tisztítsa a párnát oldószerekkel vagy más vegyszerekkel, hogy elkerülje a felület marását. A betétet a nyomtatott oldallal kifelé fordítva, becsomagolva tárolja, és hűvös, száraz helyen tárolja, ha hosszabb ideig nem használja. Kerülje a tartós közvetlen napfényt.

Az edzőpárnák, a Balance-pad párnák és az AIREX® gerendák a felhasznált anyagnak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően nagyon hosszú élettartammal és méretstabilitással rendelkeznek. Ez a tartósság jelentősen meghosszabbodik, ha az AIREX® termékeket cipő nélkül használja.

Ez a speciális sütési technológia az edzőszőnyegek gyártásához hatással van az AIREX® termékek méreteire, amelyek kb. ± 5 cm-rel változhatnak. Ez a méretkülönbség nem befolyásolja a tornaszőnyeg megfelelő működését, és nem ad okot panaszra.

 
Termékkategória

Szűrők

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  INGYENES szállítás 84 000 Ft

  Közvetlenül a gyártótól

  Hosszú lejárat

  Állami intézmények a számlán


ŠTĚPAŘ s.r.o.

Střítežská 570
Polička 572 01
Czechia

Cégjegyzékszám: 07371594 
Adószám: CZ07371594 


   info@stepar.hu