Tanácsot fogunk adni:     be6dd19d5713db197074145991b91e74.svg +420 461 724 460      efe48043b83ff6db45363a7c5d3e7702.svg info@stepar.hu

Aromás masszázsolaj, Relax, 2500 ml

Kizárólag 100%-ban természetes anyagokból álló, kiváló minőségű masszázsolaj. Santal fa, pacsuli, ylang-ylang és levendula, vanília - ez a Relax olaj összetétele egy kényelmes csomagolásban.

Térfogat ml-ben 500
Ár a 1 db értékben: 65 620 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 51 669 Ft
Gyártó: Schupp Schupp
A termék kódja: 9247
Jótállás: 24 hónap
Leírás

Aromás masszázsolaj, Relax, 2500 ml

Kizárólag 100%-ban természetes anyagokból álló, kiváló minőségű masszázsolaj. Santalfa, pacsuli, ylang-ylang és levendula, vanília - ez a Relax olaj összetétele egy praktikus csomagolásban.

A természetes Relax olaj enyhíti a stresszt és a feszültséget. Egy masszázsolaj, amely a szantálfa, pacsuli, ylang-ylang és levendula kifinomult keverékének köszönhetően tiszta relaxációt idéz elő A vanília illata elfeledteti Önnel a mindennapok stresszét. a termék az "ellenőrzött natúrkozmetikum" felirattal rendelkezik, így a Schuppnál a legmagasabb minőséget próbálja ki. A természetes illatanyaggal kombinált tiszta természetes olaj tartósítószerek, színezékek és emulgeálószerek nélkül minden vásárlója értékelni fogja.
Minden vásárlója értékelni fogja.
Santálfa - Santalum album
Kínában, Indiában és Egyiptomban a szantálfát parfümök és kozmetikumok készítésére használták. Kellemes afrodiziákum illatú és kiváló nyugtató hatású. Jót tesz a depresszió és a feszültség ellen. Megkönnyíti a köhögést és enyhíti a görcsöket. Alkalmas hörghurut, köhögés és bőrproblémák kezelésére.

Ylang-Ylang - Cananga odorata
Indonéziában és a Fülöp-szigeteken őshonos. Erős relaxáló hatású (kis dózisban). Különösen szorongás, depresszió és álmatlanság esetén használják. Hatásos a vérnyomás csökkentésére és a bőrproblémák enyhítésére.

Levandula - Levnadula officinalis
Mind nyugtató, mind serkentő hatású, ezért kiválóan alkalmas az idegrendszeri és érzelmi funkciók kiegyensúlyozására. Nagyszerű segítség migrén esetén. Fertőtlenítő hatása miatt jó bőrpanaszok és tüdőgyulladás esetén. Emésztési problémákra is alkalmas. Serkenti a vérkeringést.

Adjon pihenést a testének és a pszichéjének. Szabaduljon meg az izomfeszültségtől és élénkítse a vérkeringését masszázsolajokkal. Masszírozza a fáradt területeket természetes olajokkal, és élvezze az illóolajok harmonikusan összeállított kombinációinak köszönhetően az illatos élményt.

összetevők (INCI):

Simmonsia Chinensis magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis olaj,Parfum, Amyris Balsamifera kéregolaj, Pogostemon Cablin olaj, Cananga Odorata virágolaj, Lavandula Hybrida olaj, Vanilla Planifolia kivonat, Tocopheryl Acetate, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Salicylate, Farnesol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Citral.

Termékkategória

Szűrők

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  INGYENES szállítás 100 000 Ft

  Közvetlenül a gyártótól

  Hosszú lejárat

  Állami intézmények a számlán


ŠTĚPAŘ s.r.o.

Střítežská 570
Polička 572 01
Czechia

Cégjegyzékszám: 07371594 
Adószám: CZ07371594 


   info@stepar.hu