Tanácsot fogunk adni:     be6dd19d5713db197074145991b91e74.svg +420 461 724 460      efe48043b83ff6db45363a7c5d3e7702.svg info@stepar.hu

Egyhasználatú paraffin pakolás – ájurvédikus gyógynövények 20 db

Gyógynövényes paraffin pakolás

Eldobható parafin pakolás a "ParaffinWax" ájurvédikus gyógynövények keverékével. Az indiai mustár, az eukaliptusz, a kámfor ellazítja a légutakat, csökkenti a hát- és izomfájdalmat.    több

Ár a 1 db értékben: 29 260 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 23 039 Ft
Raktáron
Feladási idő: 1 munkanap
Gyártó: BALNEO FLORA BALNEO FLORA
A termék kódja: 30354
Jótállás: 24 hónap
Leírás

Egyhasználatú paraffin pakolás – ájurvédikus gyógynövények 20 db

Eldobható parafin pakolás a "ParaffinWax" ájurvédikus gyógynövények keverékével. Az indiai mustár, az eukaliptusz, a kámfor ellazítja a légutakat, csökkenti a hát- és izomfájdalmat.

Eldobható parafin pakolás A "ParaffinWax" ayurvédikus gyógynövények keverékét tartalmazza, például: indiai mustár, eukaliptusz, vaj, kámfor, ceiloni fahéj. Csökkenti a helyi test-, hát- és izomfájdalmat. A pakolás melegítésével fokozatosan felszabadul a gyógynövények friss illata, amely segít a vírusok és a felső légúti krónikus betegségek megjelenésében.

A "ParaffinWax" eldobható pakolás kiküszöböli a paraffin klasszikus alkalmazásának hátrányait, az egyes lapokat könnyen fel lehet osztani kisebb részekre, és könnyen formálhatók a páciens testének különböző helyeire. A hő egyenletes hatása miatt a hatóanyagok az olvadás során jelentősen felszívódnak a szövet mély rétegeiben.

A plakkokon keresztül történő pozitív hőterápia általános hatásai elsősorban a hiperémia, a kapillárisok fokozott permeabilitása, csökkent izomtónus, jelentős izomlazítás.
A közvetlen hatás mellett a gyógynövények pihentető illata is nagyon kellemes.

Alkalmazási területek: gyulladásos és degeneratív ízületi betegségek, lágyrész reuma. Akut utáni állapotokban a mozgásszervi rendszer traumája után a fájdalom elnyomására. A pakolás pozitív és nyugtató hatása elmélyíti a későbbi vagy korábbi eljárások hatásait.

Tekercs mérete: 32x48 cm.

Az eljárás lényeges része egy tőzeghőhordozó alkalmazása, amelyet paraffin burkolatra visznek fel, lásd Termék kiegészítők.

Összetétel (INCI):
Paraffin; Brassica juncea Linn.; Pinus Iongifolia Roxb. Eucalyptus globulus Labill. Gaultheria fragrantissima fal. Cymbopogoncitratus (DC) Stapf./Andropogon citratus D.C. Cymbopogon schoenanthus Linn. Styrax Benzion, (Szumátra Benzoin); Camphora; Mentha piperata Linn. Caryophyllus aromaticus Linn. Carum copticum Benth & Hook; Cinnamomum Zeylanicum Blume; Mentha piperata Linn. Spárga Racemosus; Rubia cordifolia, Linn.; Glycerrhiza glabra, Linn. Pterocarpus santalinus, Linn.f. Boerhaavia diffusa Linn. Butilezett hidroxil-toluol; Metil-parabén-nátrium; Propil-parabén-szodim; Sztearinsav; Szorbit; Sárga méhviasz; Bórax; Citromsav.

Termékkategória

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  INGYENES szállítás 84 000 Ft
  Közvetlenül a gyártótól

  Hosszú lejárat

  Állami intézmények a számlán


ŠTĚPAŘ s.r.o.

Střítežská 570

Polička 572 01

Cégjegyzékszám: 07371594 

Adószám: CZ07371594 

   +420 461 724 460​

   info@stepar.hu

30 éves tapasztalat


Vásárlás számlán

Állami intézmények és törzsvásárlók számára

Ingyenes szállítás

több mint 84 000 forint

Minden van raktáron

Azonnal szállítunk

Maximális lejárati idő

Az elsősegély-készletek lehető leghosszabb lejárati ideje

Betartjuk a törvényt

Termékeink biztonságosak és megfelelnek minden szabványnak